Sunshine Blogger Award

We are honored and grateful to you Krishnapriya for nominating us for Sunshine Blogger Award. A word of thanks cannot make worth it. We are extremely happy and thankful.

“It is very difficult to save, very easy to spend not just money, but also the good value we keep on the person.”

Please visit her website too. https://krishnapriya22013.wordpress.com/

Rules of Sunshine Blogger Awards are:

1. Thank the blogger who nominated you and provide a link to their blog.

2. List the rules.

3. Display the Sunshine Blogger Award Logo in your blog post.

4. Answer all 11 Questions asked of you by the blogger.

5. Nominate up to 11 New Bloggers to receive the Award and notify them.

6. Create 11 New Questions for your nominees.

Questions which was asked and answered by us are:

  1. What is your favorite hobby?

Ans.  Article Writing, Gaming, reading books, listening to music and watching action-thriller movies, and dancing.

2. Do you daydream?

Ans. Yes of course, we do day dream.

3. Which is your favorite destination?

Ans. Singapore, and dubai

4. Do you exercise often?

Ans. Yes

5. Which one do you prefer – Yoga or martial arts?

Ans. Yoga

6. Do you love to cook?

Ans. Yes, we love to cook all kinds of dishes.

7. Are you a morning person or night person?

Ans. Morning person

8. Do you believe in miracles?

Ans. Yes, I do believe in miracles.

9. Introvert or extrovert?

Ans. We are Introvert

10. Have you visited India?

Ans. We are Indian residents.

11. What is your message to young people?

Ans. Never ever give up

Questions for nominees.

  1. What is your hobby?
  2. Which is your most favorite food?
  3. What is the weirdest food you have heard and had?
  4. Do you like traveling?
  5. How would you like to spend your leisure?
  6. What was the smartest decision you think that you had taken?
  7. Who is your inspiration apart from your parents?
  8. If you become the richest person in the world what is the first thing you would like to do?
  9. What is the most valuable piece of advice you would like to give to the bloggers?
  10. What do you think is the most important thing in life?
  11. Why did you start blogging?

My Nominees are:

  1. Krishnapriya
  2. Singh lovely
  3. Sreeparnacuisine
  4. S Jahnavi reddy
  5. ayeshmughal
  6. Maa can do it
  7. Askitalks
  8. Nancy Nelson
  9. Swathishomekitchen
  10. Ameet Kothari
  11. Jeremy Jain Babu
%d bloggers like this: